Hirdetés
Becsült olvasási idő: < 1 perc

Ha ön Makovecz rajongó, itt a helye! Ha nem, akkor a kattintás után jó érzéssel kritizálhat. Egy biztos, most megmutatjuk a negyed milliárdos, budai házat – írja az ingatlanbazár.

A leírás szerint az építész által saját családja részére, 30 évvel ezelőtt felújított háza eladó. Tágas terek, 4 és fél szoba, két fürdő, konyha, nagy terasz, jellegzetes ívek, oszlopok, dús faanyaghasználat jellemzi. Az 1008 m²-es telken tárolók, garázs, intim kert található, az alapterület 250 m². Az ára 250.000.000 forint és a XII. kerületben található.

További képek az eladó házról az ingatlanbazar.hu oldalán.

1998-tól kezdődően Makó új közintézményeit Makovecz, vagy hozzá szorosan kötődő tanítványai tervezték. Az ő vázlattervei alapján felépített könyvtárat a héten adták át Makón, azonban az ünnepség méltatlan volt.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá