Hirdetés
Becsült olvasási idő: < 1 perc

Baleseteknél avatkoztak be a megye tűzoltói.

Villanyoszlopnak ütközött egy teherautó kedden délelőtt Szegeden, a Budai Nagy Antal utcában. A baleset következtében az oszlop kidőlt, veszélyeztetve ezzel a közút forgalmát. A szegedi tűzoltók érkeztek a helyszínre, az egység biztosította a helyszínt a helyreállítási munkálatok megkezdéséig. Az eset során senki sem sérült meg.

Épületre hasadt egy faág kedden délelőtt Hódmezővásárhelyen, a Bordás utcában. A város hivatásos egysége motoros láncfűrész segítségével végezte el a mentést, ennek köszönhetően nem keletkeztek komoly károk az épületben.

Árokba borult egy személyautó kedden délelőtt Algyő mellett. A szegedi hivatásos és az algyői létesítményi tűzoltókat riasztotta a szegedi főügyelet, az egységek kéziszerszámok segítségével végezték el a műszaki mentést.

(Csongrád Megyei Katasztrófavédelem, fotó: Rigó József tű. főtörzszászlós/Szegedi HTP)

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá

shares