Hirdetés
Becsült olvasási idő: < 1 perc

Gémes László, Szegvár fideszes polgármestere nyugdíjasokat vitt el a határzárhoz egy csoportos kirándulásra. Az esetről az Index számolt be, a lap azt írja: a polgármester tervéhez a rendőrség is asszisztált annyival, hogy a buszos túrához csatlakozott egy rendőr is, aki válaszolt a felmerülő kérdésekre.

A túrát Gémes állítása szerint saját pénzéből állta, és mintegy 50, a fotó alapján jellemzően idősebb ember csatlakozott hozzá. A lapnak az egyik forrás azt mondta, hogy a Fidesztől keresték meg a programmal.

A cikk szerint a kiutalt rendőr is szembesült azzal, milyen paranoid tévképzetei vannak egyes embereknek a migránsokról, amikor arról kérdezgették, miért nincs aláaknázva a kerítés két része közötti sáv, és miért nem lőnek éles lőszerrel a bevándorlókra. Bár azt talán észrevehették, hogy rajtuk kívül nincs senki a kerítésnél, azzal pedig majd később szembesülnek, hogy valójában kik jönnek helyettük, és újfent mekkora átverés áldozatai lettek.

(index.hu nyomán, fotó: Gémes László polgármester facebook oldala)

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá