Hirdetés
Becsült olvasási idő: < 1 perc

Sok panasz érkezett az önkormányzathoz azzal kapcsolatban, hogy a május 1-jén átadott új pihenőparkot vandál módon használják tizenévesek. Nem engedik játszani, sőt, odébb is zavarják a kisgyerekeket, nagykamaszok egyszerre többen ugrálnak az eszközökön, akadt olyan játék, amelyet máris javítani kellett – közölte a Polgármesteri Hivatal gyorshír szolgálata.

Azt írják, tegnap közterület-felügyelő rendőrrel volt szolgálatban, nyolc igazoltatás és hat szóbeli figyelmeztetés történt. Jövő keddtől a tervek szerint 2 fő közterület-felügyelő délutános műszakban teljesít majd szolgálatot.

A polgárőrség részéről Szula Ferenc elnök elmondta, hogy ők is fokozottan figyelik a parkot. Bízunk abban, hogy a mindennapos ellenőrzés, hatósági jelenlét a parkot megkedvelő nagyobb gyerekeknek, kamaszoknak a viselkedését a megfelelő irányba tereli majd. Arra is keressük a lehetőséget és az anyagi forrást, hogyan lehetne egy állandó parkőrt alkalmazni.

(fotó: illusztráció)

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá