Hirdetés
Becsült olvasási idő: < 1 perc

A félretájékoztató, szórólapon megjelent választási tájékoztató kapcsán kapcsolatban közlemént adott ki a Demokratikus Koalíció választókerületi elnöksége.

Ezt egy szükségszerű, minimális változtatással közöljük:

A Demokratikus Koalíció választókerületi elnöksége megdöbbenve tapasztalta, hogy félretájékoztatták a makói választókat. Az önkormányzat ugyan vállalta a felelősséget, de a hivatalos tájékoztatás a város honlapján nem elérhető. Eddig csak a Fideszhez közelálló sajtóból értesülhettek a lakók a hibáról, miszerint ellentmondásos információkat kaptak arról, melyik szavazókörben kell szavazniuk (időközben oldalunkat is tájékoztatták a hiba okairól – a szerk.)

 

De vajon véletlen vagy szándékos hibáról van szó? Egyre többen ugyanis arról számolnak be, hogy egy utcán belül se került minden postaládába félretájékoztató. Rövid beszélgetést követően kiderült, az ellenzéki szavazók postaládájába került szórólap! Felmerül tehát a kérdés! Vajon Kubatov lista alapján dezinformál a Fidesz?

 

A választással kapcsolatos minden tájékoztatást névre szólóan kell kiküldeni annak érdekében, hogy a választás tisztaságát megőrizzük! Még ki se nyitottak a szavazókörök, a makói választást máris besározták!

 

Éppen ezért kérünk mindenkit, hogy a névre szóló levélben szereplő szavazókörben adják le szavazatukat. Május 26-án arról is döntünk, hogy lesz-e Magyarországon tiszta választás!

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá