Hirdetés
Becsült olvasási idő: 2 perc

Ezért természetesen nem jelentek meg.

Kampánylufi az ellenzék által mára összehívott nemzetbiztonsági bizottsági ülés. A szocialisták üzleteltek Pecinával, amikor eladták neki saját lapjukban, a Népszabadságban lévő üzletrészüket 1,5 milliárd forintért. Ha az ellenzék vizsgálgatni akar valamit, akkor ez legyen az! A kormánypárti képviselők nem asszisztálnak az ellenzék mai kampányeseményéhez

– írták közleményükben a Fidesz egybites közleménygyártói.

Mirkóczki Ádám, a testület jobbikos elnöke kedden jelentette be, hogy összehívja a nemzetbiztonsági bizottság rendkívüli ülését, hogy megvizsgálják a „Strache-botrány magyar vonatkozású szálait”.

Azóta már Orbán is elfogadhatatlannak nevezte az osztrák politikus kijelentéseit, de azt azért nem vállalják a Fidesznél, hogy komolyabb vizsgálat induljon, a haverságot illetően. Jelenleg pedig megtehetik, hogy bármilyen felelősségre vonást elkerülhetnek egy ellenzékre mutogató gagyi, három mondatos közleménnyel.

Ami pedig külön érdekes, hogy a szakszolgálatok sem képviseltették magukat, ez a bizottság elnöke szerint sérti a nemzetbiztonságról szóló törvény 14. paragrafusát – ezzel egyetértett a szocialista Molnár Zsolt is.

Jogosan vetődik fel a kérdés, hogy

a szakszolgálatok honnan tudhattak arról, hogy nem lesz határozatképes a bizottsági ülés?

A résztvevő tagok megegyeztek abban, hogy levélben fordulnak a szolgálatokat felügyelő miniszterekhez – Szijjártó Péterhez és Pintér Sándorhoz – azzal a kérdéssel, hogy hogy történhetett ez meg, valamint érkezett-e a szakszolgálatok felé sugalmazás, esetleg utasítás, hogy nem kell megjelenniük.

A levelet továbbítják Kövér Lászlónak is, azzal a kérdéssel, hogy mi lesz a későbbiekben, hiszen a fideszesek folyamatos bojkottja miatt gyakorlatilag értelmetlenné válik a bizottság létezése.

(zsurpubi.hu)

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá