Hirdet茅s
Becs眉lt olvas谩si id艖: < 1 perc

脕prilisban ker眉lt minden mak贸i postal谩d谩j谩ba egy bev谩ndorl谩sos, migr谩nsoz贸s sz贸r贸lap, melyen Farkas 脡va Erzs茅bet is szerepel. A kiadv谩nyt term茅szetesen k枚zp茅nzb艖l fizett茅k – der眉lt ki a legut贸bbi test眉leti 眉l茅sen.

A sz贸r贸lapra dr. T枚r枚k Mikl贸s (DK) h铆vta fel a figyelmet. A polg谩rmester v谩lasz谩ban elmondta: az els艖dleges c茅l a v谩laszt谩sr贸l val贸 t谩j茅koztat谩s 茅s a v谩laszt谩sra val贸 buzd铆t谩s volt. ,,Pr贸b谩lunk min茅l t枚bb m茅diaorg谩numn kereszt眉l t谩j茅koztat谩st adni” – fogalmazott.

Ennek r茅szek茅nt ker眉ltek bele azok a test眉leti hat谩rozatok, ahol elutas铆tott谩k a k枚telez艖 betelep铆t茅si kv贸t谩t (2016. febru谩r 10.), kezdem茅nyezt茅k a nagyfai befogad贸 谩llom谩s megsz眉ntet茅s茅t (2016. m谩rcius 8.), vagy hogy az 枚nkorm谩nyzat elutas铆tja a Soros-tervet (2018. febru谩r 7.).

Farkas 脡va arr贸l nem besz茅lt, hogy a v谩laszt谩si inform谩ci贸k mellett megtal谩lhatjuk Orb谩n Viktor hangzatos, de alig 茅rtelmezhet艖 programj谩t is.

A mak贸iak 谩ltal befizetett ad贸t ilyenre is k枚ltik.

Tetszenek a cikkeink? Szeretn茅, ha a j枚v艖ben is olvashatna ilyeneket?

A Cs铆p艖s teljesen f眉ggetlen h铆rport谩l a korm谩nyt贸l.聽C茅lunk a Mak贸 茅s t茅rs茅gi val贸s谩g bemutat谩sa, k眉zdelem a korrupci贸 茅s a k枚z茅leti arrogancia ellen.聽Nem 谩ll m枚g枚tt眉nk milli谩rdos 茅s nem vagyunk kit枚mve k枚zp茅nzzel sem. 脡ppen ez茅rt m疟k枚d茅s眉nkre az olvas贸k, az 脰n枚k聽seg铆ts茅g茅re van sz眉ks茅g眉nk.

A Patreonon k枚nnyed茅n be谩ll铆thatja, mekkora 枚sszeggel tudja t谩mogatni munk谩nkat.

Havi k茅t k谩v茅 谩ra, azaz 500 forint is nagy seg铆ts茅g!

TOV脕BB A R脡SZLETEKHEZ…

Hirdet茅s

Sz贸ljon hozz谩