Hirdetés
Becsült olvasási idő: 2 perc

Megtartotta az idei tanév utolsó összejövetelét a Cserkó klub, amelynek sztárvendége Fickó volt, a Hódmezővásárhelyi Állatvédők Egyesületének védence.

Az utolsó foglalkozás már sokkal szabadabb, játékosabb volt, de persze a felelős állattartásról szólt. Balogh Ernő az egyesület elnöke elmondta, rendkívül büszke arra, hogy már két tanévet is végigvittek a Cseresnyés Kollégiumba és a fiatalokat meg tudták szólítani az állatvédelem több területét érintő témákban. Az elnök nagyon hálás Karádi Ágnes kollégiumi nevelőtanárnak, akivel közösen hívták életre ezt a klubot. A 2019/2020-as tanévben folytatják a közösen megkezdett munkát, hiszen a szervezet egyik fő célja, hogy minél több fiatalt szólítson meg a felelős állattartás jegyében.

Fickó egyébként nagy sikert aratott a klubban, imádták a gyerekek, rengeteg simogatást és jutalomfalatot kapott. Balogh Ernő úgy gondolja, hogy minden oktatási intézménybe, legyen az általános iskola vagy kollégium, elkélne egy négylábú munkatárs is, hiszen rendkívül jó hatással vannak az állatok a gyerekekre, a fiatalokra. Ezt bizonyítja az is, hogy ezt a klub délutánt is a nyugalom, a csend és a szeretet vette körül, Fickó társaságában.

Fickó egyébként társaival együtt várja a megfelelő, szerető családja jelentkezését is, akik örökbe fogadnák őt, őket. Érdeklődni az egyesület oldalán, a www.hmvhelyiallatvedok.eu található elérhetőségeken lehet.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá

shares