Hirdetés
Becsült olvasási idő: < 1 perc

Nagy a dolgozók cserélődése a Makói Polgármesteri Hivatalban.

Nem volt egyszerű a hivatal dolgozóinak élete, hiszen voltak változások, ami befolyásolta a munka menetét és ez év végére méginkább előtérbe került. Hiszen az előző vezetőasszony (pénzügyi – a szerk.) betegség miatt volt távol, majd később távozott is a hivatalból – fogalmazott Bercsik Mária könyvvizsgáló a szerdai testületi ülésen.

Hozzátette:

ez törést okozott a munkában, mert még a helyettese is elköszönt a hivataltól.

A könyvvizsgáló kijelentése nem meglepő. Március végén írtunk arról, hogy távozott a hivatalból a pénzügyi iroda vezetője. Májusban pályázatot hirdettek a jegyzői munkakör betöltésére, eddig öten töltötték be ezt a pozíciót. A hivatali őrségváltás után több szakembert is elküldtek, de akik a helyükre érkeztek, már azok közül is többen távoztak.

A könyvvizsgáló feladata egyébként az volt, hogy munkatársaival együtt időközönként megjelentek a városházán és megnézték azokat a köztes elszámolásokat, amelyek év közben történtek és jelezték, ha valami probléma volt.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá