Hirdetés
Becsült olvasási idő: < 1 perc

Két napig tartott a béke.

A Fidesz vásárhelyi szervezete pénteken közleményt adott ki, reagálva a polgármester sajtótájékoztatójára. Márki-Zay Péter gondolatait itt találják, a közleményt pedig itt:

“Márki-Zay Péter folytatja egyszemélyes háborúját

 

Márki-Zay Péter egyre mélyebbre süllyed a gyűlölet mocsarában. Tegnap a közösségi médiában közzétett bejegyzésében már kutyának nevezte a város békéje érdekében visszavonuló Hegedűs Zoltánt, ma pedig egy sajtótájékoztatón folytatta a gyűlölködést. Márki-Zay Péter rendületlenül és egyre elszántabban vívja háborúját Orbán Viktor, a Kormány, a Fidesz, Lázár János, Gyopáros Alpár és lényegében az egész világ ellen. Hódmezővásárhely ma ennek a harcnak a foglya. A város azért nem fejlődik, mert Márki-Zay ahelyett, hogy a városért dolgozna, háborúzik: holnap például Rákosmezőn hirdet rendszerváltást Orbán Viktor ellen, miközben a város soha nem volt még ennyire elhanyagolt, a Polgármesteri Hivatalt pedig tucatjával hagyják ott a szakemberek.

 

Márki-Zay harca lassan, de biztosan tönkreteszi, felemészti Vásárhelyt, a korábban fejlődő, jó hangulatú városból ma egy leszakadó, elhanyagolt település lett, ahol végletekig megosztott és a gyűlöletben elfásult közösség él. Októberben a vásárhelyieknek azt kell eldönteniük, mi a fontosabb: Márki-Zay harca vagy Hódmezővásárhely. Mi Hódmezővásárhelyt választjuk!”

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá