Hirdetés
Becsült olvasási idő: < 1 perc

„Semmi különös nincs abban, hogy a Külügyminisztérium kapcsolatban van egy hazánkban tartózkodó személlyel, aki sokáig saját hazája miniszterelnöke volt.” – válaszolta a külügy a 444.hu megkeresésére, amelyben arról érdeklődtek, hogy Joó István, a magyar külügyminisztérium helyettes államtitkára miért találkozott titokban egy letelepedési kötvényes kínai lakásában a nemzetközi körözés alatt álló bűnözővel.

Nikola Gruvszki volt saját hazája miniszterelnöke, de azóta az Orbán-kormányon kívül mindenkinek feltűnt – köztük az Interpolnak is -, hogy Orbán nagy barátja azóta nemzetközi körözés alatt álló szökött elítélté avanzsált. Ráadásul, ha a külügyminisztérium semmi kivetni valót nem talál a találkozóban, akkor miért kell konspirált találkozókon bujkálni… Miért szaladt vissza a helyettes államtitkár a lakásba, amikor meglátta az újságírókat, majs iszkolt el válaszadás nélkül a helyszínről. Az pedig külön érdekes, hogy néhány hete éppen ugyanitt kapta lencsevégre a 444.hu Orbán Viktort is. A mostani felvételt itt láthatják:

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá

shares