Hirdetés
Becsült olvasási idő: < 1 perc

A Jobbik, a DK, az MSZP, az LMP és a Momentum közösen indul Dunakeszin az őszi önkormányzati választáson annak érdekében, hogy a Fidesz jelöltjével szemben a város minden körzetében, illetve a polgármesterjelölt személyben is egy ellenzéki jelölt álljon. Az összefogást támogatja a Márki-Zay Péter nevével fémjelzett Mindenki Magyarországa Mozgalom is.

Az erről szóló megállapodást az ellenzéki pártok közös sajtótájékoztatón jelentették be, ahol a közös polgármesterjelöltjüket is megnevezték: Gerner Péter elmondta, hogy több hónapos egyeztető tárgyalások eredményeként jött létre az ellenzéki megegyezés.

“Sikerült a város érdekeit szem előtt tartva az ellentétes politikai nézeteket háttérbe szorítani”

– emelte ki a közös jelölt, aki arról is szólt, hogy a gyors ütemben fejlődő agglomerációs városban a lakosság lélekszámának növekedésével nem tart lépést az infrastruktúra fejődése.

Gerner Péter az MTI-nek azt mondta, hogy informatikusként, menedzserként a vállalkozásában kellő tapasztalatra tett szert ahhoz, hogy a várost sikerrel tudja vezetni, ha elnyeri a választók bizalmát.

Varga Zoltán Péter a Jobbik dunakeszi elnöke az eseményen elmondta, hogy az ellenzéki pártok együttműködését egy közös, általuk “Dunakeszi minimumnak” nevezett program jegyében tervezik, amelyet hamarosan bemutatnak a lakosságnak, és amelynek megvalósításáért a köztük lévő nagypolitikai ellentéteket félretéve fognak Dunakeszi érdekében dolgozni.

(alfahir.hu nyomán)

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá