Hirdetés
Becsült olvasási idő: < 1 perc

Már értjük, hogy születik itt ennyi álhír, hogy kerül képernyőre, az a rengeteg ostobaság. A köztévé megint hozta a “kötelezőt”, vagyis azt a színvonalat, amit az utóbbi években megszokhattunk az egyik leggázabb kormánypárti propagandagyártól.

Az időjárás-jelentő hölgy által elejtett mondat egyébként a bakit leszámítva is teljes egészében értelmetlen, de tulajdonképpen ebben nincs is semmi meghökkentő, hiszen ez elmondható a csatorna legtöbb műsorával kapcsolatban.

Egyébként komolyan aggódhatunk, ugyanis, ha figyelembe vesszük, hogy egy átlagos Fidesz-szavazó képes gyakorlatilag bármit elhinni amit az ország 90%-át lefedő lakájmédiában lát, vagy hall, könnyen lehet, hogy már végrehajtották ezt az utasítást is:

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá