Hirdetés
Becsült olvasási idő: 2 perc

Az okfejtés a hazugságairól ismert pestisracok.hu-n jelent meg először. Nem lennénk meglepve, ha ezt a témát folyamatosan napirenden tartaná a térségi, Fidesz-közeli média is.

A Márki-Zay Péter által vezetett Mindenki Magyarországa Mozgalom (amiről kiderült, hogy a fideszes sajtó állításaival ellentétben mégsem indult az EP-választáson) sorra teszi közzé az általa támogatott polgármester-jelölteket a honlapján. Ebből szemezgetett a pestisracok.hu.

Gerner Péterről mi is írtunk, ő indul Dunakeszin. Az oldal azt írja: ,,olyannyira független, hogy a sorosista blogként aposztrofált, a Soros-féle Nyílt Társadalom Alapítvány pénzéből fenntartott Átlátszó.hu informatikai vezetője. A Soros blog informatikai vezetője egyébként a közösségi oldalán posztolt fotó alapján az USA-ban járt, de az, hogy milyen célból tette, nem derül ki.”

Fülöp Zsoltról, a Társaság az Élhető Szentendréért egyesület jelöltjéről azt írják: ,,keresztény, több gyermekes vállalkozó apuka, aki szívén viseli a város sorsát. Olyannyira, hogy alapító tagja az eleinte szemétszedésben és városszépítő feladatokra specializálódott társaságnak. Arra a kérdésre, hogy mit tekint az elmúlt négy év képviselői munkájának legnagyobb eredményének, a nyilvánosságot emelte ki.”

A felsorolásból természetesen nem maradhat ki Márki-Zay sem. Hivatkoznak a Kálmán Olgának elmondott élményére, ami megadta számára az inspirációt az időközi választáson való elindulásra. ,,Soros György is komoly Messiás-küldetéssel kezdett bele a “nyílt társadalom” eszméjének megvalósításába” – fogalmaz a fideszes oldal.

,,Márki-Zay megfelelő alapokkal rendelkezik ahhoz, hogy Soros-bábuként próbáljon külföldiektől összetarhált pénzzel befolyásra szert tenni a magyar politikai életben”

– vonja le a hibátlan következtetést a lakájmédia.

Hódmezővásárhelyen a polgármester- és a lehetséges képviselőjeltöket nevét már ismerjük. Amennyiben Makón és a térség településein is bejelentik az indulókat, könnyen lehet, hogy ők is ,,sorosisták” lesznek a Fidesz-közeli médiában.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá

shares