Hirdetés
Becsült olvasási idő: < 1 perc

A Demokratikus Koalíció maximum hat körzetben indul el ősszel Makón – hangzott el a csütörtöki sajtótájékoztatón.

A DK makói alelnöke és önkormányzati képviselője, dr. Török Miklós elmondta: szerintük egyetlen párt van Makón, aki érdemei tevékenységet folytat, mégpedig ők, ezért rajtuk van a felelősség az őszi önkormányzati választás kapcsán. A céljuk az, hogy egy jelölt legyen a fideszes indulóval szemben, minden körzetben.

Mucsi Tamás választókerületi elnök elárulta: decemberben tárgyalni hívták a Makón működő ellenzéki pártokat, ez a folyamat még most is zajlik. Elmondása szerint csak a DK-nak van polgármesterjelöltje, de amíg zajlanak a tárgyalások, addig nem nevezik meg. Ugyanakkor Mucsi úgy véli, sok függetlennek látszó jelölt jelentkezik majd be.

Az egyeztetések során felmerült a koordinált indulás, ez esetben azt az ajánlatot tette, hogy egy körzetben az MSZP, egy körzetben a Jobbik javára visszalépnek, így maximum hat körzetben indulnak el. Hozzátette, bármeddig nyitottak egy közös listára is akár.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá