Hirdetés
Becsült olvasási idő: < 1 perc

Sem B. Nagy László, sem Bohács Zsolt, sem Nógrádi Zoltán nem mondta ki a NER-ben az általa képviselt megyeszékhely nevét – hívja fel a figyelmet a szeged.hu.

Kalmár Ferenc András (KDNP) – Napirend előtti felszólalások, „Tata Európa díja” címmel beszélt a parlamentben, és a felszólalásban ez is elhangzott:

„Angol, német, román, ír, litván, holland, portugál képviselők szavaztak Tata mellett, így Tata –Szeged után – a második magyar város, amely kitűzheti az Európa-díjat.”

Ez volt az utolsó, hogy fideszes, KDNP-s szegedi országgyűlési képviselő említette volna Szegedet. Kalmár hatszor említette a várost, ahogy Bodó Imre is. A NER parlamentjeiben Szegedről szegediként csak Szabó Sándor MSZP-s képviselő beszél.

Az oldal egy nagyszerű kereső, a K-Monitor blogja alapján nézett utána a hozzászólásoknak. Az 1990-es első ciklus elejétől kereshetővé tették az ülések jegyzőkönyveit, ami így még a Parlament honlapján sem elérhető, lévén ott csak cikluson belül lehetséges a keresés. A program segítségével visszakereshető, mikor említettek egy-egy témát először, illetve az elmúlt 30 évben mikor és kik emlegették az adott kifejezést leggyakrabban.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá