Hirdetés
Becsült olvasási idő: < 1 perc

A Szegedi Rendőrkapitányság nyomozói befejezték az ügy vizsgálatát azzal a helybeli férfival szemben, aki egy kerékpárt tulajdonított el Mórahalmon.

Az 57 éves férfi 2019. május 29-én délután biciklijével tartott hazafelé, amikor felfigyelt egy kerékpártárolónál lévő mountain bike-ra Mórahalom központjában. Úgy gondolta kicseréli a sajátjára, ezért odament, megvizsgálta, és mivel nem volt lezárva felült rá és eltekert. Pár nap múlva már az új kétkerekűvel közlekedett a városban, amikor az eredeti tulajdonos egyik ismerőse felismerte azt. Értesítette a rendőröket, akik a feltételezett elkövetőt előállították és lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt kihallgatták. A biciklit lefoglalták és visszaadták a tulajdonosának.

A Szegedi Rendőrkapitányság a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte és az ügy iratait a napokban átadta az ügyészségnek.

(police.hu, fotó: illusztráció)

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá