Hirdetés
Becsült olvasási idő: < 1 perc

Leszakadt ágak és kidőlt fák okoztak fennakadást. Szentes városában pusztított legerősebben a vihar.

Mintegy negyven lakossági bejelentés érkezett a katasztrófavédelem szegedi főügyeletére szerda este hat órától csütörtök hajnalig. A segélyhívások több mint fele Szentes városából indult. Sok helyen kidőlt fák, leszakadt faágak veszélyeztették a lakosokat, vagy a vízzel elárasztott pincék okoztak problémát.

Szentes mellett Hódmezővásárhely városában is pusztított a vihar, ebből a térségből további kilenc bejelentés érkezett a 112-es segélyhívóra. A legtöbb esetben itt is kidőlt fáknál, lehasadt faágaknál végezték el a mentéseket a tűzoltók, a hódmezővásárhelyi egységek munkáját a szegedi tűzoltók segítették.

Csongrádról négy hívást fogadtak az ügyelet munkatársai, kerítésre dőlt fák és villanyvezetékre szakadt ágak okoztak fennakadást. Személyi sérülés egyik esetben sem történt.

(Csongrád Megyei Katasztrófavédelem, fotó: illusztráció)

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá