Hirdetés
Becsült olvasási idő: < 1 perc

Emlékezetes: 2018-ban a Fidesz hódmezővásárhelyi szervezete azt mondta, hogy augusztus 20-án majomparádé lesz a városban. Idén még nem adtak ki hasonló közleményt, viszont a polgármester mai sajtótájékoztatóján elmondta, hogy a tavalyi szellemében rendezik meg most is.

Márki-Zay Péter közölte: megmarad a tavaly visszahozott Szent István napi borfesztivál és a vásár a Kossuth téren és a sétálóutcában. Emellett a Szent István téri állami megemlékezés sem marad el. Változás, hogy a kisszínpad a Lázár utcához lesz közelebb. A tram traint ebben az időszakban csak a sarokház vonaláig építik, így nem fognak dolgozni a téren. Nem négy, hanem öt napos lesz, a költségtakarékosság elve mellett. Fellép többek között a Gypo Circus, a Quimby, a Black Five, a Mobilmánia, a vásárhelyi Stratégia, a Zenevan!, az Őrtorony, a Traubi, a Pop Art.

Elmondta, hogy országosan nehéz helyzet van szúnyoggyérítés területén, a meleg és a csapadék kedvező a lárvák kikeléséhez. Ezért újabb irtást lesz szombaton a város költségén.

Elárulta, hogy a kátyúzás a héten elindult, a HMSZ Zrt. végzi. A múlt pénteki közgyűlés biztosította a fedezetet erre.

(fotó: illusztráció)

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá