Hirdetés
Becsült olvasási idő: < 1 perc

Pénteken gyűltek össze Mártélyon a viharos időben, hogy a Mindenki Magyarországa Mozgalom vezetőségének tagjai segítségével elindítsák aktivista csoportjuk helyi működését. Bár az időjárás nem kedvezett az eseménynek, mégis szép számmal gyűltek össze – számolt be róla a hódmezővásárhelyi Kossuth Kör.

Tájékoztatót tartottak többek között a Magyar Hang újságírói; a helyi Kossuth Kör elnöke, dr. Berényi Károly; az operatív vezetőség tagja, Vékás Sándor; a Rádió Color részéről Csirák Dalma és a polgármester, Márki-Zay Péter. Szó esett azokról a fontos civil csoportokról is, amelyekkel jelenleg szoros együttműködésben dolgoznak a város fejlődéséért, úgy mint a Vásárhely Jövőjéért Egyesület és a Tiszta Vásárhelyért Egyesület.

Lukács Csaba, a Magyar Hang lapigazgatója elmondta: az egy modern csoda, hogy a semmiből, önkéntes, áldozatos munkából és az olvasók támogatásából ellenszélben a második legolvasottabb közéleti hetilap lett a Magyar Hang. Torkos Matild, a lap főmunkatársa szerint sajtószabadság nélkül nincs demokrácia, és demokrácia nélkül nincs sajtószabadság. A demokraták felelőssége a szabad sajtó támogatása.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá