Hirdetés
Becsült olvasási idő: < 1 perc

Nettó 3 milliárd 270 millió forintért Mészáros Lőrinc vejének, Homlok Zsoltnak a zrt.-je nyerte el azt a közbeszerzést, melyet a Szegedet Hódmezővásárhellyel összekötő tram-train járműkarbantartó csarnokára írtak ki – jelent meg az uniós közbeszerzési értesítő mai számában, hívja fel a figyelmet az Alfahír.

A hirdetmény szerint ennek az összegnek a fejében Szeged Rendező pályaudvaron egy 2876 négyzetméter alapterületű szerelőcsarnokot kell létrehozni, melynek három fő egysége lesz:

  • Nagy belmagasságú, teljes hosszán daruzott, két javítóvágányos karbantartó csarnok, egy teljes hosszában középaknás vasbeton aknafalon levő, 80 vonalméter hosszúságú emelővágánnyal, és egy teljes hosszában közép- és oldalaknás kialakítású, acél oszlopokon levő felépítményű, 80 vonalméter hosszúságú javítóvágánnyal, illetve 1 darab tetőpódium kiépítése.
  • Nagy belmagasságú esztergacsarnok középaknás kialakítással, a karbantartócsarnok felé eső oldalán kétszintes kiszolgáló épületrésszel.
  • A karbantartó csarnok északi oldalfalához csatlakozó, földszintes kialakítású, kiszolgáló (segédműhelyek, tárolók) épületrész.

Mészáros Lőrinc vejének cége mellett a tenderen indult még az EB Hungary Invest Kft., a Ferroép Zrt. és a TTDExpert Zrt. alkotta konzorcium, valamint a Vitruvius Építő Kft. is.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá