Hirdetés
Becsült olvasási idő: < 1 perc

Mint arról beszámoltunk, 4 és fél év alatt jelenleg az ötödik jegyző dolgozik a makói városházán. A szerdai testületi ülésen kiderült, hogy dr. Kruzslicz-Bodnár Gréta ezentúl nem helyettesítéssel, hanem teljes állásban végzi majd a jegyzői feladatokat.

Farkas Éva Erzsébet (Fidesz) ismertette: dr. Bánfi Margit és dr. Bálint-Hankóczy Beatrix közös megegyezéssel távozott. Utóbbi folyamatosan távol volt különböző jogcímeken, így helyettesítve volt dr. Szabó Sándor, dr. Turbucz Marietta, majd 2018. augusztus elsejétől dr. Kruzslicz-Bodnár Gréta által.

A pályáztatásra hárman jelentkeztek, polgármesteri hatáskörben Farkas Éva úgy döntött, hogy jegyzői pozícióba helyezi az aljegyzőt, az eddigi helyettest, dr. Kruzslicz-Bodnár Grétát.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá

shares