Hirdetés
Becsült olvasási idő: < 1 perc

Magyarország 2019-ben is határőrség nélkül “ünnepli” a Határőrség Napját. Köztudott, hogy a Fidesz és az MSZP közösen szüntette meg 2008-ban a határőrséget – hívja fel a figyelmet közleményében a Jobbik.

A Jobbik többször javasolta az önálló határőrség visszaállítását, a Fidesz-KDNP kormány azonban inkább hazug propagandára költ százmilliárdokat, ahelyett, hogy az ország határait védenék meg. Látható, hogy a fideszes migránsbiznisz fontosabb, mint az ország biztonsága, hiszen 2015 óta több mint százezer bevándorlót engedtek be hazánkba, köztük terroristákat és körözött bűnözőket.

A Jobbik továbbra is kitart azon javaslata mellett, hogy a határt szakszerűen, határőrséggel kell megvédeni, nem pedig százmilliárdos hazugságokkal.

– közölték.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá

shares