Hirdetés
Becsült olvasási idő: < 1 perc

Gyuris Tamás a Kószó Ildikó (5. dan) és Sensei Polák László (4.dan) mesterek vezette szegedi Tadashii Kyokushin Karate dojo csapat tagjaként vett részt június 22-én, New York Cityben megrendezett All American Open nyílt kyokushin karate bajnokságon – közölte a Kübekháza Hírszolgálat.

Gyuris Tamás 13 éve körzeti megbízottja Kübekházának. A 39 éves zászlós nem csak a rábízott munkájában jeleskedik, hanem régóta űzött sportjában is. Tamás élete során több nemzetközi versenyen is részt vett már, az Egyesült Államokban sem elsőként járt.

Senior kategóriában, full kontakt küzdelemben, nehéz súlyban versenyzett. A versenyen komoly ellenfeleket kapott, óriási küzdelem során egy 2 danos lengyel mester állította meg. Bírói döntés alapjan a lengyel jutott tovább, Tamásnak a megtisztelő 3. helyet sikerült megszereznie.

A kübekházi önkormányzat még a télen döntött arról, hogy támogatja a versenyre való kijutását. Ehhez csatlakozott Tiszasziget képviselő-testülete is – ahol Gyuris szintén lát el rendőri szolgálatot.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá