Hirdetés
Becsült olvasási idő: < 1 perc

A Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság 2019. június 27-én az Ópusztaszeri Nemzeti Történeti Emlékparkban rendezte meg a VIII. Országos Határrendészeti Járőrversenyt.

A rendezvényt dr. Balázs László rendőr ezredes, az Országos Rendőr-főkapitányság határrendészeti főosztályvezetője és Kertész Péter az Ópusztaszeri Nemzeti Történeti Emlékpark ügyvezető igazgatója nyitotta meg. A versenyen 16 csapat 15 helyszínen mérte össze tudását a határrendészeti szakterülettel kapcsolatos elméleti és gyakorlati ismeretekből. Az elméleti teszteken kívül, többek között tájékozódási, vezetéstechnikai, fegyverismereti, lovas ügyességi feladatokat kellett végrehajtaniuk a versenyzőknek, de íjászat és evezés is szerepelt a feladatok között.

A járőrversenyt a Szegedi Rendészeti Szakgimnázium csapata nyerte, második a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság, míg harmadik helyezett a Nemzeti Közszolgálati Egyetem csapata lett.

A helyezetteknek járó díjakat dr. Balázs László rendőr ezredes, az Országos Rendőr-főkapitányság határrendészeti főosztályvezetője, Kertész Péter az Ópusztaszeri Nemzeti Történeti Emlékpark ügyvezető igazgatója és Szilassi-Horváth Jenő rendőr ezredes, a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság rendészeti főkapitány-helyettese adta át.

(police.hu)

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá