Hirdetés
Becsült olvasási idő: < 1 perc

Megállás nélkül áthajtott az ellenőrző ponton egy román férfi pénteken a Nagylak–Csanádpalota autópálya-határátkelőn. A rendőröknek 145 kilométeres üldözés után sikerült elfogniuk Lugoson. Útközben fizetés nélkül tankolt egy benzinkúton, és a figyelmeztető lövések ellenére sem állt meg. Hamis rendszámtáblákkal, felfüggesztett jogosítvánnyal vezetett – számol be az aradihirek.ro.

A rendőrök által felállított szűrőn is áttört a felszólítás ellenére, sőt a figyelmeztető lövésekre sem állt meg.

A rendőrök üldözőbe vették, s végül Lugoson fogták el, ahol egy szűk utcában két kamion közé keveredett. A megbilincselt férfiról kiderült, hogy craiovai illetőségű, 42 éves és Ștefan Valentinnak hívják. Jogosítványát korábban felfüggesztették, ráadásul az eredetileg francia rendszámú Skodára Temesváron lopott román rendszámot szerelt fel.

Ilyen hosszú bűnlajstrommal indítanak eljárást ellene.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá