Hirdetés
Becsült olvasási idő: < 1 perc

Az önkormányzati képviselő (MSZP) a szélesedő Nagyér csatornára és a rossz állapotban lévő vízelvezető árkokra hívta fel a figyelmet a legutóbbi testületi ülésen. Ahogy lenni szokott, a város vezetőinek nem volt rá válasza.

Gáspár szerint nem csak a Jángori csatornát, hanem a Nagyért is be kell fedni – utóbbit a víz magától szélesíti. A helyzet annyira rossz, hogy az egyik Czuczor utcai családi ház mögött az előírás szerinti 6 méter helyett 3, 3 és fél méterre folyik, a kert végében a kerítés kidőlt.

2015-ben beadott egy listát, hogy 2019-ig mit szeretne a körzetben megcsinálni. Erre írásban olyan választ kapotthogy gyártanak lapokat, amikkel ki lehet burkolni a csapadékvíz-elvezető árkokat. Ez három éve folyamatosan szóba került a lakossági fórumokon is, de azóta sem történt semmi.

A képviselő elmondása szerint az elmúlt hetekben történt esőzések elérték azt, hogy az eddig ott lévő lapokat elkezdte kimosni a víz és idő kérdése, hogy mikor omlanak be az árkok.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá