Hirdetés
Becsült olvasási idő: < 1 perc

A Szegedi Járási Ügyészség gyorsított eljárásban bíróság elé állítja azt a férfit, aki 2019 júniusában két szegedi játszótéren gyerekek előtt mutogatta magát – közölte az ügyészség.

A vád szerint az ötvenkét éves férfi 2019. június 10-én, este hat óra körül, az egyik játszótéren leült a földre, majd szeméremsértő módon láthatóvá tette magát. A vádlott cselekményét az ott játszó gyerekek észrevették, ekkor a vádlott távozott. A vádlott három nappal később, 2019. június 13-án, délután kettő körül, egy másik játszótéren, egy padon ülve, hasonlóan cselekedett. A gyerekek észrevették, majd miután egyikük rászólt, a cselekményt abbahagyta.

A Szegedi Járási Ügyészség a férfit szeméremsértés vétségével vádolja. A férfit a cselekmény elkövetése során tetten érték, valamint beismerő vallomást tett, ezért gyorsított eljárásban állítja az ügyészség a vádlottat a Szegedi Járásbíróság elé a mai napon.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá