Hirdetés
Becsült olvasási idő: < 1 perc

Egyelőre a neve elhallgatását kérő forrásunk a makói kórházban dolgozott pár évig. Oldalunknak az ott szerzett tapasztalatiról beszélt.

Ismert: költségcsökkentés címén a szennyest Gyulára viszik, Makón pedig bezárt a mosoda. Forrásunk szerint ezzel is a leépítés irányába mennek a dolgok, a cél az lehet, hogy a magánegészségügybe tereljék az embereket.

Elmondása szerint gyakoriak a fertőzés miatti elhalálozások, bár ez az egész országban jellemző. Az is általánosságban elmondható, hogy rengeteg a munka, egy ember három feladatát végzi el. Meglátása szerint a legszegényebbek is adnak hálapénzt, viszont nem kapnak attól jobb ellátást.

Úgy tudja, a veszélyességi pótlékkal járó pluszmunkákat, mint a vér, vizelet tárolására való edények tisztítása is minden ellenszolgáltatás nélkül a takarítónők feladata több helyen.

Ismeretei szerint Dr. Diósszilágyi Sámuel könyvadománya a leselejtezett bútorok között van, el van feledve, pedig sok értékes van köztük.

Terveink szerint a kórházi állapotokról jelentkezünk még hasonló cikkekkel.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá