Hirdetés
Becsült olvasási idő: < 1 perc

A Fúzió Ösztöndíj Programra a 444 bukkant rá pénteken a kormánykézbe került szoljon.hu-n, de az ösztöndíjat hirdető PR-cikk az összes megyei lapban megtalálható.

Eszerint a Fidesz-székházba bejegyzett, a Fidelitas elnöke által 2012-ben létrehozott Szövetség az Új Nemzedékért Alapítvány öt hónapon át nettó 60 ezer forintot folyósít azoknak a hallgatóknak, akik a program időtartama alatt

„publikációkat, véleménycikkeket írnak és jelentetnek meg, hallgatótársaik körében közösségszervező feladatokat látnak el, valamint rendezvények szervezésében működnek közre.”

A propagandista Fúzió Hallgatói Közösség tagjai még az önkormányzati választások előtt, augusztus elsejétől kezdik tevékenységüket, bár jelentkezni nem sok idejük maradt a pénteken közzétett hirdetésre, vasárnap ugyanis már le is zárul a jelentkezés. Addig is egy önéletrajzot és egy oldalnyi esszét várnak az alábbi témák valamelyikében:

  • Az egyén szabadsága vagy a közösség érdeke fontosabb?
  • Helyettesíthető-e az atomenergia más energiaforrásokkal?
  • Hogyan látod az Európai Unió jövőjét az elkövetkezendő tíz évben?

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá