Hirdetés
Becsült olvasási idő: < 1 perc

Dr. Ember Alex múlt hét szerdán erősítette meg oldalunknak, hogy az októberi választáson függetlenként elindul polgármesterjelöltként Makón. Csütörtök óta szinte minden napra jut egy támadó, lejáratónak szánt hír nem csak a Fidesz-közeli oldalakon.

,,Szegedről osztja az észt a „független” jelölt” ,,Hiába állította a Makói Csípős, nem Makón él a polgármesterségre bejelentkező Ember Alex” ,,A Demokratikus Koalíció alkalmatlan jelöltnek tartja Ember Alexet” ,,Jobbról elrajtolt Ember Alex, balról előz Mucsi Tamás” – néhány cím a makói adófizetők pénzéből fentartott propagandaoldalokról, melyek a jelölthöz kapcsolhatóak.

Ezáltal biztosak lehetünk benne, hogy azért támadják, mert tartanak tőle. Másrészt, ha marad a jelenleg ismert felállás és három polgármesterjelölt lesz (Farkas Éva, Ember Alex, Mucsi Tamás), akkor ugyanazt teszi majd Mucsi Tamással a fideszes média, mint az időközi hódmezővásárhelyi választáson Dr. Hernádi Gyulával és a tavaly tavaszi választáson Rója Istvánnal – szerepeltetik minél gyakrabban, pozitív színben feltüntetve írnak róla.

Kérdés, ez mennyire lesz eredményes a Fidesz számára. Hernádi (0,88%) és Rója (7,42%) esetében nem sok plusz szavazatot jelentett az ő szerepeltetésük.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá