Hirdetés
Becsült olvasási idő: < 1 perc

A nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki az egyik szegedi szálláshely alkalmazottját, aki eltette egy vendég pénztárcáját. Lopás miatt kell felelnie.

A megalapozott gyanú szerint a dóci nő 2019. július 6-án éppen a sértett szobájában takarított, amikor felfigyelt a teraszon felejtett tárcára, amit fölvett, majd zsebre tett. A munka végeztével bement egy üzletbe a Tisza-parti városban. Itt először az eltulajdonított pénztárcában lévő bankkártyát próbálta meg felhasználni, de nem sikerült, ezért a vendég készpénzével fizetett. A férfi mivel nem tartózkodott a szálláson, csak másnap vette észre értékeinek hiányát, ezután bejelentést tett a rendőrségen.

A nyomozók az adatgyűjtés során egy napon belül megállapították a feltételezett elkövető személyazonosságát, akit gyanúsítottként kihallgattak. Ellene lopás vétségének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás a Szegedi Rendőrkapitányságon.

(police.hu)

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá