Hirdetés
Becsült olvasási idő: < 1 perc

Először tíz határsértőt kapcsoltak le Nagylaknál, majd tizennyolcat találtak egy kamionban megbújva Csanádpalotánál – derül ki a rendőrség honlapjáról.

2019. július 11-én éjszaka a nagylaki rendőrök tíz migránst tartóztattak fel Nagylak külterületén. A férfiak afgán állampolgárnak vallották magukat, azonban sem személyazonosságukat, sem magyarországi tartózkodásuk jogszerűségét hitelt érdemlően nem tudták igazolni.

Egy német honosságú kamiont 2019. július 13-án 5 óra 45 perckor közösen ellenőrizték a magyar és román rendőrök a Csanádpalota Autópálya-határátkelőhelyen. Ennek során a jármű rakterében a szállítmány között tizennyolc határsértőt találtak megbújva. A csoport tagjai iraki, szír és török állampolgárnak vallották magukat

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá