Hirdetés
Becsült olvasási idő: < 1 perc

A Hódmezővásárhelyi Kossuth Kör nyílt levélben szólítja fel Grezsa Istvánt, hogy hasson a hazug óriásplakátok készítőire és ha valóban a megosztás ellen akar tenni, akkor takarítsák le a város látképét szennyező hirdetéseket.

Íme a teljes levél:

Nyílt levél dr. Grezsa István Képviselő Úrnak

 

Kedves Miniszteri Biztos Úr, önállóan induló Polgármesterjelölt Úr!

 

Mivel mi, volt betegei, volt barátai és volt tisztelői hiszünk abban, hogy igazat mond, és valóban békét akar teremteni Vásárhelyen, ezért felszólítjuk, hogy hasson új keletű barátaira, új keletű támogatóira, és takarítsák el közösen a városban még mindig fellelhető óriásplakátokat!

 

A gyűlöletkeltést és megosztást, szeretetre és békességre cserélő helyi Fidesz és támogatói nem látják? Az ő szemüket nem sértik ezek az otthonaink között, és a város bevezető útjai mellett éktelenkedő Janus-arcú förmedvények?

 

Miért kell, eltűrjük továbbra is a városképet és a városlakók lelkét mérgező óriásplakátokat?

 

Milyen kampányt segítenek ezek a beteges gondolkodást közvetítő torzszülöttek?

 

Kedves Képviselő Úr! Igen, legyen önálló! Legyen ez az első önálló lépése a város minden lakosa által óhajtott béke felé.

 

Le a mocskolódó, hazug, lejárató óriásplakátokkal!

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá