Hirdetés
Becsült olvasási idő: < 1 perc

Orbán Viktornál járt a felújított karmelita kolostorban, azaz a Miniszterelnökségen a bűnszervezetben elkövetett, különösen jelentős vagyoni hátrányt okozó költségvetési csalással meggyanúsított fideszes képviselő, Simonka György.

Orbán Viktor olyannyira nem határolódik el a dél-békési kiskirálytól és disznóságaitól, hogy még egy közös fotó erejéig is összeállt vele. A látogatást Simonka büszkén osztotta meg Facebook-oldalán:

Nemrég derült ki, hogy Simonka jobbkeze, Galló Ferenc épp a meggyanúsított fideszes képviselő miatt lépett ki a Fideszből, illetve ő tette közzé azt is, hogy – állítása szerint –

Simonka még bűncselekményre is utasítást adott.

A magyar abszurd csúcsa: Simonkát az ügyészség 1,4 milliárd forintos csalással vádolja, a fideszes ekkora kárt okozott a Dél-Békési Kistérségnek. A Dél-Békési Kistérség Többcélú Társulás Társulási Tanácsa nemrég Simonkának a Dél-Békési Térségért kitüntetést adományozta.

(alfahir.hu)

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá