Hirdetés
Becsült olvasási idő: 2 perc

A hétvége eseményei:

Körbála égett Ruzsán pénteken reggel. A tüzet a ruzsai hivatásos tűzoltók egy vízsugárral oltották el.

Délelőtt egy bútorlapokat szállító bolgár kamion akadt el a 4451. számú úton, Csanádpalota közelében. A forgalmi akadályt a makói hivatásos tűzoltó egységek tűzoltó daru segítségével szüntették meg.

Késő délelőtt Algyőn, a 47. számú úton egy nagyméretű fa egyik ága szakadt az út, illetve a híd fölé. Az ágat a szegedi hivatásos tűzoltók láncfűrésszel távolították el.

Délben az 5411. számú út mellett gyulladt meg az aljnövényzet. A helyszínre érkező kisteleki hivatásos tűzoltók a helyi önkéntes egységgel közösen rövid idő alatt megfékezték a lángokat.

Kora este egy személygépkocsi motortere égett a fábiánsebestyéni Mátyás király utcában. A tüzet a fábiánsebestyéni önkéntes -, illetve a szentesi hivatásos tűzoltók oltották el. Személyi sérülés nem történt.

Trágyatároló égett szombaton, a déli órákban a Nagyfai Célgazdaság területén. A helyszínre érkező szegedi tűzoltók egy erőgép bevonásával oltották el a tüzet.

Vasárnap hajnalban az M5 autópályán, Kistelek közelében egy személygépkocsi kisteherautóval ütközött. Kistelekről és Szegedről hivatásos -, Sándorfalváról önkéntes egységek érkeztek a helyszínre. A járművek utasai nem sérültek meg a balesetben, az egységek az autók áramtalanítását végezték el.

Nem sokkal ezután az 5. számú főúton, Kistelek közelében egy fa dőlt az útra. A kisteleki hivatásos tűzoltók a sándorfalvi önkéntes egységgel közösen távolították el az útról a fát.

Két személygépkocsi ütközött vasárnap reggel Szegeden, a Kossuth Lajos sugárúton. A balesetben két ember könnyű sérüléseket szenvedet, a helyszínre érkező szegedi hivatásos tűzoltók áramtalanították a járműveket, majd megszüntették az olajfolyást.

A délelőtti órákban a hódmezővásárhelyi Bajcsy – Zsilinszky utcában egy nagyméretű fa egyik ága szakadt a járdára. A hódmezővásárhelyi hivatásos tűzoltók az ágat láncfűrész segítségével távolították el.

(Csongrád Megyei Katasztrófavédelem)

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá