Hirdetés
Becsült olvasási idő: < 1 perc

A makói-magyarcsanádi Palya Bea többek között új párjáról is mesélt az RTL Klub Reggeli című műsorában. Az énekesnő tavaly még egy egész lemezt készített a válása okán. Azóta sokkal több mindent megtudott a férfiak lelkivilágáról és ma már teljesen máshogy tekint rájuk, mint a válása előtt.

Most viszont a reggeli műsorban Szabados Ágival és Soma Mamagésával együtt voltak vendégek, a beszélgetés közben pedig szóba jöttek azok a férfiak, akik nem igazán tudják elviselni az erős és határozott nőket. Palya Bea ekkor árulta el, hogy igenis léteznek ilyen férfiak, ugyanis ő bizony talált egy ilyen férfit nemrég.

“Hadd mondjak egy jó hírt, van olyan férfi, aki elbírja az erős nőket. Én most találtam egyet. Nagyon-nagyon szeret. És semmit nem vesszek vissza senki kedvéért már így, negyvenhárom éves vagyok. Eljutottam már oda, hogy hadd legyek már annyi, amennyi vagyok és ennél csak több szeretnék lenni a következő negyven évben. És van olyan férfi, aki ezt bírja”

– árulta el rejtélyesen az énekesnő, aki egyelőre többet nem mondott az új párjától.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá