Hirdetés
Becsült olvasási idő: < 1 perc

A vásárhelyi Kossuth Kör nevében szeretnénk örömünket kifejezni, hogy végre a fideszes miniszteri biztos, dr. Grezsa István is belátta, a gyűlölködés nem mehet tovább, és kezdeményezte a kétarcú plakátok leszedését a városban. Bár több hónap eltelt a januári kihelyezés óta, örülünk, hogy a nyílt levelünk után a kormányzati feladattal együtt is önálló polgármesterjelölt úr is támogatja kérésünket – közölte a Hódmezővásárhelyi Kossuth Kör.

Azt írják:

ugyanakkor be kell látni, hogy a Fidesz által az elmúlt másfél évben bemutatott gyűlöletkampány okozta sebek begyógyítására ez korántsem elég, csupán az első bátortalan lépésnek felel meg. A következőkben reméljük, hogy Grezsa úr, aki a képviselő-testületben a Fidesz-frakció tagjaként tevékenyen részt vett az új vezetéssel szembeni gáncsoskodásban, fel fog szólalni azok mellett is, akiket támogató pártjának hazug szórólapjai aljas módon, névtelenül megvádoltak és meghurcoltak.

A teljes bejegyzés itt olvasható:

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá