Hirdetés
Becsült olvasási idő: < 1 perc

Pályakarbantartási munkákat végeznek, így marad a vonatpótló autóbusz és az átszállás. Ezáltal a kerékpárunkat sem vihetjük magunkkal.

2019. augusztus 09-től 2019. augusztus 25-ig Nyársapát – Városföld állomások között végzett pályakarbantartási munkák miatt a 140 Cegléd – Szeged vasútvonalon a vonatok módosított menetrend szerint közlekednek. Cegléd – Kiskunfélegyháza állomások között vonatpótló autóbuszok közlekednekírja vágányzári információjában a MÁV.

Mindez azt jelenti, hogy az Aranyhíd Expressz, a Szeged-Keszthely járat egyébként is augusztus 25-ig járt volna, így viszont augusztus 8-a az utolsó napja. Mivel a vonatpótló buszokon nem biztosított a kerékpárszállítás, a sajátunkat nem vihetjük magunkkal a ily módonBalatonra.

A vágányzár miatt át kell szállni a pótló miatt és Budapesten is.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá