Hirdetés
Becsült olvasási idő: < 1 perc

Magyarország erősödik.

Szabadság miatt bezárt a Békés Megyei Központi Kórház gyulai rendelőintézetének bőrgyógyászati osztálya – írja a Népszava.

A lap beszámolt egy idős asszony történetéről, akinek karján június végén gennyes hólyagok jelentek meg, de hiába várt a bőrgyógyászaton, ott közölték vele, hogy menjen a sürgősségire, mert a bőrgyógyászaton minden orvos szabadságon van. Azonban a másik osztályon sem járt sikerrel az asszony, ugyanis az ott dolgozó egyetlen orvos szintén szabadságon volt, a rezidensek pedig nem tudtak mit kezdeni a panaszaival.

Szerencséjére összefutott a főorvossal, aki a szabadsága ellenére minden nap bejárt egy betegéhez, ő megvizsgálta és egyből befektette a kórházba, ahonnan két hét után azzal az indokkal küldték el, hogy mivel a főorvos is külföldre utazik, két rezidenssel pedig nem működhet az osztály, mennie kell a betegeknek.

A kórház nem tagadta, hogy az orvosok szabadságolása miatt ideiglenesen bezárt a bőrgyógyászati fekvőbeteg osztály, az asszony fia azonban nem érti, hogy ha egész Békés megyében csak Gyulán van ilyen ellátás, hogyan fordulhat elő, hogy két hétig nem tudják biztosítani.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá