Hirdetés
Becsült olvasási idő: 2 perc

“A miniszterelnök elmúlt 9 évét tökéletesen jellemzi az, hogy szerinte az egyik kezében kőműveskanál volt, a másikban meg kard. A baj az, hogy mindkettőt a nemzet ellen fordította” – reagált Jakab Péter, a Jobbik frakcióvezetője lapunkhoz eljuttatott közleményében Orbán Viktor miniszterelnök Tusnádfürdőn a 30. Bálványosi Nyári Szabadegyetemen elmondott beszédére.

Az ellenzéki politikus szerint Orbán a magyarokat elszigetelte Európában, és hátba is szúrta, miközben belerúgott a saját szövetségeseibe is, csak azért, hogy itthon szabadságharcost játszhasson. Ezalatt pedi

“visszavezette Magyarországot az oroszok ölelésébe, ahonnan 30 éve szabadulni akartunk.”

A beszédben emlegetett nagy gazdasági prosperitással szemben Jakab szerint az igazság az, hogy a Fidesz a magyarokat az Unió egyik legszegényebb nemzetévé tette, béremelés helyett pedig most már százezres nagyságrendben telepít be gazdasági bevándorlókat az elüldözött magyarok helyére. “Azok a honfitársaink pedig, akik itt maradnak, jó eséllyel a szétvert egészségügy áldozatai lesznek, ahol évente 24 ezer ember hal meg a nem megfelelő ellátás miatt.”

“Orbán Viktor szó szerint a nemzet mészárosa lett. Strómanok ura, akit csak a saját hatalmi tébolya érdekel, és ennek oltárán kész feláldozni Magyarországot is”

– véli a Jakab és úgy látja, már itt az ideje, hogy

az őszi önkormányzati választáson Magyarország beáldozza végre a Fideszt, különben 15 év múlva Magyarország nem az Európai Unió része lesz, hanem orosz gyarmat, egy Orbán nevű orosz helytartóval.

(alfahir.hu)

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá