Hirdetés
Becsült olvasási idő: < 1 perc

A Hódmezővásárhelyi Rendőrkapitányság befejezte az ügy vizsgálatát egy helybeli férfival szemben, aki egy lezárt kerékpárt vitt el a belvárosból.

A gyanúsított 2019. július 16-án 19 óra körül egy szórakozóhelyről indult haza. Útközben átsétált egy irodahelyiség nyitott udvarán, ahol felfigyelt egy lezárt kerékpárra. Eltávolította arról a lakatot, majd eltekert. A sértett csak órákkal később vette észre biciklije hiányát, majd bejelentést tett a rendőrségen.

A nyomozók rövid időn belül azonosították a feltételezett elkövetőt, aki gyanúsítotti kihallgatásán részletes beismerő vallomást tett.  Ellene dolog elleni erőszakkal elkövetett lopás bűntettének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás a Hódmezővásárhelyi Rendőrkapitányságon.

A rendőrök a szükséges eljárási cselekményeket elvégezték, és az ügy iratait bíróság elé állítási javaslattal megküldték az illetékes ügyészségnek.

(police.hu)

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá