Hirdetés
Becsült olvasási idő: 2 perc

Molnár Lászlóné Gyutay Katalin volt a Rádió Color vendége. A jobbikos önkormányzati képviselő mesélt magánéletéről és megosztotta azt is, hogy látja Hódmezővásárhely ügyeit. (A teljes beszélgetést itt lehet meghallgatni.)

A képviselő elárulta, hogy szegedi születésűként hogyan került a fővárosba, majd Hódmezővásárhelyre. Elhangzott, hogy 10 évig dolgozott a porcelángyárban, de tevékenykedett a CSOMIÉP-nél is.

1990 előtt megalapították a helyi MDF-et, többek között Kovács Lászlóval, Grezsa Istvánnal, Kószó Péterrel. Úgy véli, amiért együtt küzdött például velük is az MDF-ben, most ők már nem látják a problémákat. Így például volt olyan közgyűlés is, ahol felszólították a fideszesek, hogy ,,burkolt rasszizmus” miatt mondjon le.

2010-ben és 2014-ben jobbikos polgármesterjelölt volt. Elmondása szerint ,,elvállalta, mert szolgálni akarta az ügyet, jobbító szándékkal fellépni.” 2010 óta datálható barátsága dr. Kis Andrea alpolgármesterrel és azóta képviselő. Meglátása szerint való igaz, hogy a fideszes vezetés alatt is fejlődött Hódmezővásárhely,

,,de még mennyit fejlődhetett volna ha például nem kastélyok épülnek, nem a legeladósodottabb város lettünk volna.”

A terveivel kapcsolatban közölte: a tavaly februári időközi választás eredményéig azt gondolta, hogy befejezi politikai pályafutását, azonban most úgy érzi, ha szükség van rá, felkérik, akkor újraindul.

Elárulta, hogy a tanyán, ahol lakik, sok dolga van, most egy lakókocsit újít fel, párnákat, ruhákat varr. A pihenés számára azt jelenti, hogy tévén, vagy rádión könnyű hangvételű beszélgetéseket néz, hallgat.

(fotó: archív)

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá