Hirdetés
Becsült olvasási idő: < 1 perc

Szél István Székkutas és a szentesi jelölt, jelenleg Szegvár fideszes polgármestere, Gémes Sándor a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara elnöke és alelnöke elmondta: a megyében több mint 22 tonna adomány érkezett a Magyarok Kenyere – 15 millió búzaszem program keretében.

A megyében idén összesen nyolc helyszínen adhatták le adományaikat az agráriumban dolgozók: július 24-én hét gyűjtőponton – Hódmezővásárhelyen, Makón, Szegváron, Csongrádon, Pusztaszeren, Fábiánsebestyénen és Mórahalmon, valamint július 29-én Szőregen.

Szél István, a NAK Csongrád megyei elnöke szerint nem az adakozott búza mennyisége a fontos, inkább a minőség. Kispál Ferenc, a Magyar Gazdakörök és Gazdaszövetkezetek Szövetségének Csongrád megyei elnöke hozzátette, szívesen adakoznak a gazdák a nemes célra. Gémes László, a NAK Csongrád Megyei Szervezetének alelnöke elmondta, hogy Szegvár és környéke búzatermő vidék és nagyon jó minőségű búzával rendelkezik. Farkas Sándor elmondta, hogy Csongrád megyei országgyűlési képviselőként külön öröm számára egy olyan sikeres program záróeseményén felszólalni, ahol megmutatkozik a megye gazdáinak összefogása egy jó cél érdekében – derül ki a NAK honlapján lévő beszámolóból.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá