Hirdetés
Becsült olvasási idő: 2 perc

Bár Nacsa Norbert konkrétumokat nem árult el, azt írta facebookon: ,, mi sem tudunk semmit és várjuk a döntést. Még mindig bizakodunk és úgy dolgozunk tovább, mintha mi sem történt volna.”

Itt a teljes bejegyzés:

„Kedves Hallgatóink! Sokan hiányoljátok, hogy senki nem ír semmit a csapatunkból. Nagyon megható, hogy ennyien velünk vagytok és szurkoltok nekünk. Hihetetlenül megható ez és megmondom őszintén több kommentet olvasva meg is könnyeztem a gondolataitokat! Nagyon sokat jelent ez nekünk most. Hatalmas erőt ad a támogatásotok, a barátságotok és a szeretetetek ❤️ Némaságunk oka, hogy Veletek együtt mi sem tudunk semmit és várjuk a döntést. Még mindig bizakodunk és úgy dolgozunk tovább, mintha mi sem történt volna és készülünk az őszre, a karácsonyra… Bízunk és dolgozunk tovább! Az viszont biztos, hogy mi vagyunk a legszerencsésebbek, mert egy város van mögöttünk! Ennek a 29 évnek nem lehet ilyen méltatlanul vége. Kollégáim nevében MINDENT KÖSZÖNÜNK 🙏”

Ismert: a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság Médiatanácsa, a médiatörvény és a közigazgatási eljárási szabályok súlyos megsértésével nem adott választ a médiaszolgáltató kérelmére, melyben a jogszabálynak megfelelően kezdeményezte a 7 évvel ezelőtt pályázati úton megszerzett médiaszolgáltatási jogosultság meghosszabbítását a Szeged FM 95,4 MHz-re.

A Médiatanácsnak legkésőbb június végéig kellett volna elfogadó vagy elutasító határozatot hoznia a frekvencia ügyében, de ezt nem tették, és szeptember 3-ig szabadságra mentek.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá