Hirdetés
Becsült olvasási idő: < 1 perc

Kádár József biztos nem ért rá, mint ahogy az elmúlt öt évben sem sokat találkozott a városrész lakóival. (Kiemelt képünk 2018-ban készült.)

A fideszes képviselő a 2014-es választásokon mindössze 50 szavazattal, 5%-al kapott többet mint a körzet addigi képviselője, a PSZM-MSZP-DK indulója, Kiss Imréné. Az eredmény meglepő volt, hiszen utóbbi rendszeresen járta újváros utcáit, mindenkivel beszélgetett, akivel találkozott az utcán. A körzet lakói végülis Kádárnak szavaztak bizalmat, akit viszont a megválasztása óta csak néhányszor láthattunk:

  • amikor kivitte az Erzsébet-utalványokat,
  • az évenkénti két lakossági fórumon,
  • és a tévében a testületi üléseken.

Kedden a Justh Gyula és a Vásárhelyi utca sarkán tartottak fórumot, ahol a meghirdetettektől eltérően Kádár József nem vett részt. Városi pletykák szerint őt már nem akarja elindítani a Fidesz ősszel, ennek előszele lehet a távolmaradása.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá