Hirdetés
Becsült olvasási idő: < 1 perc

Aki nem a hódmezővásárhelyi fideszes propagandát akarja hallgatni, olvasni, nézni, az vagy követi a Vásárhelyi Csípős aloldalunkat, vagy az internetes Rádió Colort hallgatja. Utóbbinak nem merik leírni a nevét a kormányközeli oldalak.

A minap interjút adott a rádiónak Molnár Lászlóné Gyutay Katalin, jobbikos önkormányzati képviselő. Ezt mi is szemléztük, azonban a képviselő nevében az ,,y” helyett ,,i” betűt írtunk, így szerepelt a Rádió Color honlapján is. A korábbi algyői Fidesz-frakcióvezető által tulajdonolt Promenád és a Vásárhely24 egyből lecsapott,

azonban kínosan ügyeltek rá, hogy még véletlenül se írják le a Fidesztől független rádió nevét.

Sejthetjük, hogy miért nem említették meg őket név szerint: a Rádió Color egyértelműen riválisa a helyi hazugsággyáraknak. A rádió egyébként nyilvánosan bocsánatot kért a képviselőtől, megköszönve a fideszes sajtó figyelemfelhívását ( 😀 😀 😀 ):

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá