Hirdetés
Becsült olvasási idő: < 1 perc

A Békéssámson, Földeák, Makó, valamint Maroslele irányába és irányából közlekedő buszok terelőútvonalon járnak Hódmezővásárhelyen – közölte a DAKK Zrt.

Hódmezővásárhelyen 2019. augusztus 1-től, csütörtöktől várhatóan szeptember 30-ig körforgalom épül a Bajcsy-Zsilinszky utca–Kistópart utca kereszteződésében, emiatt pedig forgalomkorlátozások lesznek érvényben.

A Békéssámson, Földeák, Makó, valamint Maroslele irányába/irányából közlekedő országos és regionális autóbuszjáratok a … –(Síp utca)–Déli elkerülő út (472 sz. főút)–Kaszap utca (47. sz. főút)–Németh László utca/Andrássy út–Bocskai utca–Autóbusz-állomás terelőútvonalon közlekednek és nem érintik „Hódmezővásárhely, Bauhaus Áruház”, „Hódmezővásárhely, vá. ideiglenes” és „Hódmezővásárhely, Délibáb u.” megállóhelyeket.

A helyi autóbuszjáratok a Hódtó utca és a Síp utca között a lezárt útátjáró melletti vasúti aluljárón keresztül és „Hódmezővásárhely, Bauhaus Áruház” megállóhely érintésével közlekednek.

A menetrendi indulási időpontok nem változnak.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá