Hirdetés
Becsült olvasási idő: < 1 perc

A hódmezővásárhelyi nyomozók néhány órán belül elfogták azt a 16 éves helybeli fiút, aki egy gépkocsit vitt el Mindszenten.

A megalapozott gyanú szerint a feltételezett elkövető 2019. augusztus 1-jén reggel a város szélén figyelt fel egy személyautóra, amiben benne volt az indítókulcs. A fiatalkorú fiú beült az Opelbe és elhajtott azzal, majd néhány utcányira leparkolta azt, és a slusszkulccsal együtt távozott a helyszínről.

A rendőrök néhány órán belül elfogták a gyanúsítottat, akit előállítottak a Hódmezővásárhelyi Rendőrkapitányságra, ahol jármű önkényes elvétele bűntett megalapozott gyanúja miatt indult ellene büntetőeljárás. A nyomozók kihallgatását követően őrizetbe vették és előterjesztést tettek az ügyészségen letartóztatásának indítványozására.

(police.hu)

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá