Hirdetés
Becsült olvasási idő: < 1 perc

Még az EP-választás előtt híresztelték az MSZP-s Ujhelyi Istvánról, hogy a Szeviép finanszírozta a szőregi házfelújítását. Most kiderült, hogy ez sem volt igaz, a Délmagyarország és a SzegedMa helyreigazítást tett közzé a a Szegedi Törvényszék ítélete miatt.

A következőket kellett beismerniük:

Valótlanul híreszteltük, hogy a Szeviép azzal hálálta meg dr. Ujhelyi István segítségét, hogy finanszírozta háza felújítását, ami kb. 30- 40 millió forintba kerülhetett.

 

Baranyi Sándor alapján valótlanul híreszteltük, hogy dr. Ujhelyi István szőregi házának felújítását a Szeviép intézte több 10 milliós értékben.

 

Nacsa Lőrinc KDNP frakció szóvivő alapján valótlanul híreszteltük, hogy a Szeviép 30-40 millió forint értékben újította fel dr. Ujhelyi István házát.

 

A szegedi Fidesz közleménye és Baranyi Sándor alapján valótlanul híreszteltük, hogy dr. Ujhelyi István házának felújítását a Szeviép finanszírozta egy közbeiktatott cégen keresztül.

 

Valótlanul állítottuk, hogy dr. Ujhelyi István is felelős Deák László (Laci bácsi) Szeviép károsult haláláért.

Ujhelyi egyébként beengedte a sajtót is a saját házába még tavasszal. Elmondta, hogy 2004-ben újították föl, több százezres munkákat végezve el rajta, ezeket a felújításokat számlákkal is tudja igazolni. 2008-ban viszont semmilyen felújítás nem történt a házon.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá